Rooney is een reu met uitstraling,  zwart als roet met een dikke glans erop Zijn karakter is top, alles wat je bij een labrador wilt zien is bij hem aanwezig. Heeft een vriendelijk hoofd. Is energiek, meer een gentelman in zijn gedrag.

Finna is een mooie chocolade teef. Ze is heel vrolijk en speels met de andere honden alsook met de baasjes. Ze speelt altijd heel zacht en eerlijk. Ze kan ook mooi meewandelen en rustig een terrasje gaan doen. In huis geniet ze van de rustige tv avondjes en de aandacht die ze tussendoor krijgt. Finna is mooi van lichaamsbouw. Zo is ze zeker geen te zware Labrador zoals je er vele ziet. Ze heeft een goede gezondheid en is een echte waarde binnenin onze roedel. 

Uit deze combinatie verwachten wij zwarte en chocolade pups. Aangezien beide ouders een top karakter hebben, verwachten wij dit ook te zien bij de pups. Ideaal indien u op zoek bent naar een aanhankelijke, zachte hond met sportief uiterlijk. Uit dit nestje verwachten wij ook pups die mogelijk in aanmerking kunnen komen als psycho-sociale assistentiehond. 

 

OPENINGSTIJDEN

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input