Nestherhaling : Tahiti x Brando. Omdat we zeer tevreden zijn over de pups van Tahiti en Brando denken we eraan om deze combinatie opnieuw te doen in de zomer of het najaar van 2024. Uiteraard wachten we nog tot de loopsheid alvorens we dit definitief beslissen. Sowieso zal Tahiti wel gedekt worden door een raszuivere Foxred Labrador reu. 

Beide ouders zijn volledig getest en goedgekeurd. HD A, ED0, ECVO ok. Genetisch pakket Labrador Retriever (=meest voorkomende ziektes binnen het ras) werd ook afgenomen bij zowel moeder als vader. 

Tahiti is een aanhankelijke, rustige hond. Ze is heel sociaal naar mens en dier en is enorm zacht van karakter. Ze staat wat hoger op haar poten en is vrij fors gebouwd voor een teef. 

Brando is een prachtige hond met een groot gentlemans gehalte. Zeer vriendelijk en ook mooi in proportie. 

De pups van Tahiti en Brando van vorig jaar zijn zeer stabiel van karakter. Ze staan eveneens vrij hoog op de poten en zijn voldoende athletisch. Het is natuurlijk altijd af te wachten wat de natuur ons brengt, maar we hebben zelf 2 honden doorgehouden van het vorig nestje. Zowel van karakter als schoonheid en vooral als gezondheid zijn we enorm tevreden en hebben we opnieuw hoge verwachtingen. 

We verwachten Foxred en Darf Foxred pups.

Voor al onze pups zoeken wij een gouden mandje binnenshuis waarbij ze een volwaardig lid van het gezin kunnen worden. Ervaring met honden is niet noodzakelijk daar wij hierin begeleiding kunnen voorzien. Motivatie en voldoende tijd echter wel. Het is voor ons belangrijk om te weten dat onze honden goed terecht komen.

Wij vragen daarom om via ons formulier "ik wil baasje worden" in te vullen wat u van uw puppy verwacht en wat u hem of haar kan bieden.

Onze puppyprijs: €2355.38 + 21% BTW = 2850 EUR voor de Foxred Labradorpups. Let op: dit zijn de prijzen voor 2024. Wij hebben nu nog geen zicht op de prijzen van 2025 en volgende jaren. De prijs wordt jaarlijks herbekeken in functie van onze kosten en is ook steeds onderhevig aan onvoorziene kosten (keizersnede,…)

Een BTW factuur en garantiecontract worden uiteraard voorzien.

Wij zijn erkend door het FOD Dierenwelzijn onder het nummer HK10105230 alsook bij de Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus onder de kennelnaam "Van de Arthishoeve"

 

OPENINGSTIJDEN

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input