Beide ouders zijn volledig getest en goedgekeurd. HD A, ED0, ECVO ok. Genetisch pakket Labrador Retriever (=meest voorkomende ziektes binnen het ras) werd ook afgenomen bij zowel moeder als vader. 

Texas is enorm baasgericht en wil altijd voor haar roedel werken. Ze is zeer slim, alert en heel zacht in de omgang. Het is prachtig om te zien hoe ze de-escalerend reageert wanneer ze bv ongepast benaderd wordt door overenthousiaste kinderen die hondonvriendelijke handelingen naar haar stellen.

Texas heeft een unieke lichaamsbouw daar haar vader van een jachthondenlijn afstamt maar wel met heel stabiel karakter. 

Charlie is een Fox Red Labrador gentleman. Zoals u kunt zien echt diep FOX -RED , met een hele frisse blik overziet hij alles en reageert op alles heel relaxt.  Een mooie stamboom met veel bekende namen. Zijn bloedlijnen zitten vol met uitstekende Labradors. Zijn karakter is honingzoet en boterzacht. 

Omdat we zo tevreden waren van het nestje van vorig jaar van deze combinatie hebben we besloten om een nestherhaling te doen. 

Voor al onze pups zoeken wij een gouden mandje binnenshuis waarbij ze een volwaardig lid van het gezin kunnen worden. Ervaring met honden is niet noodzakelijk daar wij hierin begeleiding kunnen voorzien. Motivatie en voldoende tijd echter wel. Het is voor ons belangrijk om te weten dat onze honden goed terecht komen.

Wij vragen daarom om via ons formulier "ik wil baasje worden" in te vullen wat u van uw puppy verwacht en wat u hem of haar kan bieden.

Onze puppyprijs:  €2355.38 + 21% BTW = 2850 EUR voor de Foxred Labradorpups. Let op: dit zijn de prijzen voor 2024. Wij hebben nu nog geen zicht op de prijzen van 2025 en volgende jaren. De prijs wordt jaarlijks herbekeken in functie van onze kosten en is ook steeds onderhevig aan onvoorziene kosten (keizersnede,…)

Een BTW factuur en garantiecontract worden uiteraard voorzien.

Wij zijn erkend door het FOD Dierenwelzijn onder het nummer HK10105230 alsook bij de Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus onder de kennelnaam "Van de Arthishoeve"

 

OPENINGSTIJDEN

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input