Beide ouders hebben een FCI stamboom en werden getest op diverse genetische afwijkingen. Heupen A, Ellebogen 0, ECVO (ogen) vrij

Luke is een prachtige verschijning met een geweldig karakter. En wat we graag zien, dat heeft hij, krachtige uitstraling en een zeer aanhankelijk zacht karakter. Gewoon een blije en enthousiaste labrador om te zien. Daar word je zelf ook heel blij van. Dit alles in combinatie met een mooie stamboom en een goede gezondheid, maakt dat we heel enthousiast zijn over zijn potentieel als papa. 

Phoebe is een slanke, athletische dame. Ze heeft een zacht karakter en is totaal niet dominant. Ze speelt graag en is eerder afwachtend naar vreemden. Dit laatste maakt van haar ook een goede waakhond die alarmeert als het nodig is. 

Voor al onze pups zoeken wij een gouden mandje binnenshuis waarbij ze een volwaardig lid van het gezin kunnen worden. Ervaring met honden is niet noodzakelijk daar wij hierin begeleiding kunnen voorzien. Motivatie en voldoende tijd echter wel. Het is voor ons belangrijk om te weten dat onze honden goed terecht komen.

Wij vragen daarom om via ons formulier "ik wil baasje worden" in te vullen wat u van uw puppy verwacht en wat u hem of haar kan bieden.

Onze puppyprijs voor onze blonde/witte Labrador pups: €1942,15 +21% BTW = 2350 EUR  Let op: dit zijn de prijzen voor 2024. Wij hebben nu nog geen zicht op de prijzen van 2025 en volgende jaren. De prijs wordt jaarlijks herbekeken in functie van onze kosten en is ook steeds onderhevig aan onvoorziene kosten (keizersnede,…)

Een BTW factuur en garantiecontract worden uiteraard voorzien.

Wij zijn erkend door het FOD Dierenwelzijn onder het nummer HK10105230 alsook bij de Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus onder de kennelnaam "Van de Arthishoeve"

 

OPENINGSTIJDEN

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input