Washington is nog op zoek naar zijn gouden mandje. Washington is een prachtig, gitzwart reutje. Hij mag vanaf nu het nestje verlaten.  Washington is een echt mannetje. Iets groffer gebouwd en alert. Hij is beweeglijk en athletisch. Hij is mensgericht en is telkens 1 van de eersten als je hem roept. Wel is hij net zoals moeder en vader zachtaardig en dus een ideale, actieve gezinshond. 

Washington is gechipt, gevaccineerd en meerdere keren ontwormd. DNA voor zijn FCI stamboom werd reeds afgenomen. Onze dierenarts heeft hem meerdere keren nagekeken en bevestigde dat hij in topconditie is. 

Papa Show Man is een reu met uitstraling met een internationale carrière in de showwereld. Schoonheid in combinatie met een topkarakter. 

Mama Summer is een mooie zwarte teef. Ze is uitzonderlijk zacht van karakter en enorm aanhankelijk. Weinig honden die zo zachtaardig zijn als haar. Ze kan ook mooi meewandelen en rustig een terrasje gaan doen. In huis geniet ze van de rustige tv avondjes en de aandacht die ze tussendoor krijgt. Summer is mooi van lichaamsbouw. Ze heeft een goede gezondheid en is een echte waarde binnenin onze roedel. 

Beide ouders zijn volledig getest en goedgekeurd. HD A, ED0, ECVO ok. Ze staan allebei lager op de pootjes en zijn vrij compact gebouwd. 

Voor Washington zoeken wij een gouden mandje binnenshuis waarbij hij een volwaardig lid van het gezin kan worden. Ervaring met honden is niet noodzakelijk daar wij hierin begeleiding kunnen voorzien. Motivatie en voldoende tijd echter wel. Het is voor ons belangrijk om te weten dat Washington goed terecht komt.

Wij vragen daarom om via ons formulier "ik wil baasje worden" in te vullen wat u van Washington verwacht en wat u hem kan bieden. Onze puppyprijs: €1942,15 EUR + 21% BTW = 2350 EUR. Een BTW factuur en garantiecontract worden uiteraard voorzien.

Wij zijn erkend door het FOD Dierenwelzijn onder het nummer HK10105230 alsook bij de Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus onder de kennelnaam "Van de Arthishoeve"

 

OPENINGSTIJDEN

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input