Nestplanning Kennel Arthishoeve Labrador & Duitse Herder

 

Blijf op de hoogte van onze nestplanning

Onze teefjes hebben maximum 1 keer per jaar een nestje. Al onze honden zijn volledig goedgekeurd en voldoen aan de strengste voorwaarden op vlak van karakter, schoonheid en gezondheid. Hieronder vindt u een overzicht van onze nestplanning. De meest actuele informatie over onze kennel kan je vinden op onze sociale media kanalen. 

Nestplanning:    

* Foxred Labrador Retriever Texas! 

Texas werd half februari gedekt door Charlie. Zowel Charlie als Texas zijn uitermate zacht van karakter en enorm aanhankelijk. Charlie is mooi donkerrood en heeft veel bekende namen op zijn stamboom. Hij is een relaxte gentleman. Texas werd door ons gefokt en heeft een gedeelte showlijn en een gedeelte jachtlijn. Deze combinatie maakt van haar een atletische hond met een enorme will to please en vriendelijk karakter. Beide ouders zijn in het bezit van een FCI stamboom en werden uitvoerig getest en volledig goedgekeurd. Heupen A, Ellebogen O, ogen vrij en vrij van genetische ziektes eigen aan Labrador Retriever. 

De pups van Texas zijn geboren op 14 april 2023. Zij en Charlie werden de trotse ouders van 11 prachtige Foxred pups. ALLE PUPS ZIJN GERESERVEERD!

 

 

Zwarte Labrador Retriever Zara. 

Zara werd half februari gedekt door een zeer charmante, lieve en vooral prachtige chocolade reu. Deze mooie reu draagt de naam Labranz Shot Double Punch, maar kreeg als roepnaam Zelensky omdat hij net zoals Zara afkomstig is uit Oekraïne en slechts enkele dagen voor de oorlog uitbrak arriveerde bij zijn nieuwe baasjes. 

Half maart weten we of we van deze 2 super aanhankelijke, trouwe en evenwichtige toppers pups mogen verwachten. Topgezondheid, topkarakter en allebei een zeer mooie verschijning. Uiteraard zijn ze allebei in het bezit van een FCI stamboom en werden ze uitvoerig getest en volledig goedgekeurd. Heupen A, Ellebogen O, ogen vrij en vrij van genetische ziektes eigen aan Labrador Retriever. 

Zara is op 12 april 2023 bevallen van 8 prachtige pups. Er werden 4 chocolade pups en 4 zwarte pups geboren. Momenteel hebben we nog 1 chocolade teefje beschikbaar . Zij mag op 7 juni het nestje verlaten.