Uitbreiding gezin

Gezindsuitbreiding op komst?

Proficiat mama of papa, oma of opa

Een (klein)kind krijgen is een grote gebeurtenis in je leven. Maar hoe laat je dat vlot en zonder stress verlopen als er al een ander gezinslid is, namelijk je hond?

Praktijk gerichte aanpak

Ik ben niet alleen gedragscoach, maar ook vader van drie kleine kinderen. Net daarom ben ik perfect geplaatst om je te adviseren hoe je je hond best kan voorbereiden op de komst van de nieuwe bewoner op zijn territorium.

Na een telefonisch contact maken we een afspraak en kom ik op bezoek bij je thuis voor de geboorte van het kind. Op die manier kan ik hond en baas observeren in hun natuurlijke habitat.

We bespreken het gedrag gewenst is. Ik analyseer de situatie in al zijn facetten vanuit een multidisciplinaire insteek.

Dan gaan we zeer praktijkgericht aan de slag! Na het benoemen van het nieuwe gewenste gedrag bij hond en bij baas leggen we dit vast in een plan van aanpak. Dan ‘oefenen’ we het gedrag. Op het einde van het consult krijgen jullie ‘huiswerk’. Dat zijn oefeningen waar jullie zelf verder mee aan de slag gaan zodat je zorgeloos kan uitkijken naar die heugelijke gebeurtenis in je gezin.

Een belangrijke basistip
  • De opvoeding van de hond begint voor het kind in huis is! Bepaal de regels, grenzen en beperkingen en kijk hier consequent op toe.

Kosten coaching uitbreiding gezin

Wij werken voor deze consults met een vast uurtarief van € 75 inclusief BTW en exclusief verplaatsingskosten. Na het eerste uur wordt er per kwartier gerekend. Een consult duur gemiddeld 1,5 à 2 uur.

Verplaatsingskosten vanaf 10 km = € 0.4 per kilometer