Foxred Labrador Pups Jackie-O x Brando (geb. 13/11/2023)

Beide ouders zijn volledig getest en goedgekeurd. HD A, ED0, ECVO ok. Genetisch pakket Labrador Retriever (=meest voorkomende ziektes binnen het ras) werd ook afgenomen bij zowel moeder als vader. 

Jackie O is een sportieve dame met een groot uithoudingsvermogen. Ze is athletisch gebouwd en kan gerust grote wandelingen aan. Ze is aanhankelijk en werkt heel graag voor haar baas. Jackie is een sportieve Labrador met aanleg voor de jacht. 

Brando is een prachtige Labrador met een groot gentlemans gehalte. Zeer vriendelijk en ook mooi in proportie. 

We gebruikten Brando reeds als dekreu voor het vorig nestje van Tahiti en zijn enorm tevreden over het karakter, de gezondheid en de schoonheid van de Labradorpups. Voor dit nestje hebben we dus ook hoge verwachtingen. 

Foto's en filmpjes van deze Labrador pups zijn te bekijken via onze sociale media kanalen.

Nestplanning

Familiale kennel

Arthishoeve heeft doorheen het jaar een select aantal nestjes beschikbaar. Hoeveel pups er per nest beschikbaar zijn, hangt af van moeder natuur en het aantal kandidaten op onze wachtlijst. Tijdig reserveren is dus de boodschap. De pups mogen het nest verlaten op de leeftijd van 8 weken.

Onze honden en pups maken deel uit van ons gezin. Wij zijn voor onze pups dan ook enkel op zoek naar de échte gouden mandjes binnenshuis! Indien u in aanmerking wenst te komen voor een pup vragen wij u vriendelijk een korte voorstelling te sturen van wat u onze pups te bieden heeft.

Mag iedereen baasje worden?

Onze honden en pups maken deel uit van ons gezin. Wij zijn voor onze pups dan ook enkel op zoek naar de échte gouden mandjes binnenshuis! Indien u in aanmerking wenst te komen voor een pup vragen wij u vriendelijk een korte voorstelling te sturen van wat u onze pups te bieden heeft. Het invullen van een formulier geeft geen automatisch recht op een pup. Wij nemen zelf contact op met u indien uw profiel ons geschikt lijkt. Pas na het volledig doorlopen van onze selectieprocedure zal u uitsluitsel krijgen of wij een geschikte pup voor u hebben.

 

OPENINGSTIJDEN

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input