Beide ouders zijn volledig getest en goedgekeurd. HD A, ED0, ECVO ok. Genetisch pakket Labrador Retriever (=meest voorkomende ziektes binnen het ras) werd ook afgenomen bij zowel moeder als vader. 

Cleopatra is een enorm vriendelijke, aanhankelijke hond met een groot clowngehalte. Ze is altijd vrolijk en heel sociaal naar mens en dier. 

Wake Me Up van de Arthishoeve (Wacko) is onze eigen dekreu. Hij is een zoon van Tahiti en Brando en hier gebogen, getogen en opgeleid. Perfecte gezondheid! Vrij van alle genetische afwijkingen en goedgekeurd op heupen, ellebogen, schouders en patella. Ook de ogen zijn volledig in orde. Wacko is athletisch gebouwd en heeft een fantastisch karakter. Enorm zacht, werkt graag, heel sociaal en geduldig. We zijn enorm trots op hem en hebben hoge verwachtingen van zijn nakomelingen.. 

Voor al onze pups zoeken wij een gouden mandje binnenshuis waarbij ze een volwaardig lid van het gezin kunnen worden. Ervaring met honden is niet noodzakelijk daar wij hierin begeleiding kunnen voorzien. Motivatie en voldoende tijd echter wel. Het is voor ons belangrijk om te weten dat onze honden goed terecht komen.

Wij vragen daarom om via ons formulier "ik wil baasje worden" in te vullen wat u van uw puppy verwacht en wat u hem of haar kan bieden.

Onze puppyprijs: €1942,15 +21% BTW = 2350 EUR voor de  zwarte/chocolade/gele Labradorpups en €2355.38 + 21% BTW = 2850 EUR voor de Foxred Labradorpups. Let op: dit zijn de prijzen voor 2024. Wij hebben nu nog geen zicht op de prijzen van 2025 en volgende jaren. De prijs wordt jaarlijks herbekeken in functie van onze kosten en is ook steeds onderhevig aan onvoorziene kosten (keizersnede,…)

Een BTW factuur en garantiecontract worden uiteraard voorzien.

Wij zijn erkend door het FOD Dierenwelzijn onder het nummer HK10105230 alsook bij de Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus onder de kennelnaam "Van de Arthishoeve"

 

OPENINGSTIJDEN

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input