Onze trimmers

Ons trimsalon: familiaal en betrokken

Ik ben Céline, zaakvoerder van Arthishoeve en samen met mijn man Jelle de drijvende kracht achter Arthishoeve.

Je huisdier verzorgen doe ik samen met mijn fantastisch team! ikzelf, Tanja, Chyna en Linsey trimmen en mijn moeder Mia is samen met Jelle de onmisbare schakel in onze winkel.

We delen allemaal dezelfde visie, namelijk samen een gemoedelijke plek te zijn voor kwaliteitsverzorging van jouw favoriete huisdier waar service en betrokkenheid de kernwoorden zijn.

We zijn een zeer hecht team en helpen elkaar waar we kunnen. Zo komt uw hond niet alleen terecht in een optimale omgeving, maar ook in een optimaal team met veel kennis van zaken.

Ik stel mijn team dan ook graag aan jullie voor!

Our team

Maak kennis met mijn fantastisch team!

Céline - Zaakvoerder

Twee jaar lang volgde ik de opleiding ‘hondentrimmer’ bij Syntra in Antwerpen. Mijn diploma haalde ik in 2014.

Deze opleiding was geweldig. Mijn lesgevers waren niemand minder dan Rony De Munter en Dieny, zijn echtgenote. Beide mensen zijn toppers in de trim- en showwereld. Rony geeft trimles op Syntra, maar is daarnaast een veelgevraagd jurylid op (inter)nationale trimwedstrijden en shows. Het is trouwens Dieny die mij echt de finesses van het plukken heeft bijgebracht.

Na mijn diploma ging ik, om het vak echt goed onder de knie te krijgen, enkele maanden stage doen bij een ervaren trimster. En om nog beter te worden, volgde ik ook nog verschillende opleidingen en workshops in binnen- en buitenland, zoals bij het Belgisch Groomteam, bij Peter Van Zeir, Aicha Vermeulen, Nathalie Thunissen, Karen Wolder en Jet Bijen-Veldhoen.

In februari 2015 richtte ik samen met Jelle de Arthishoeve op. Honden trimmen is sindsdien niet enkel mijn passie meer, maar ook mijn voltijds beroep! Ik volg regelmatig bijkomende opleidingen om alle nieuwigheden op te pikken en bij te blijven met de nieuwste materialen en technieken. Ook leid ik stagiaires op.

Bijna alle honden zijn welkom bij de Arthishoeve, ongeacht formaat, afkomst of leeftijd! Mijn specialisatie is knippen en ontwollen. 

Mijn dikste vrienden thuis zijn, naast Jelle en onze 3 kinderen natuurlijk, onze roedel van 8 prachtige Labrador dames

Lees meer
Tanja - Trimmer

Tanja werkt sinds november 2017 bij Arthishoeve en heeft ondertussen dus zeer veel ervaring opgebouwd. Zij geeft samen met Céline ook af en toe workshops of privé les. 

Tanja behaalde in 2016 haar diploma Dierenzorg bij Pito en volgde nadien nog de dagopleiding “

Deze rondde zij af in juni 2017. Om haar technieken nog te verbeteren volgde Tanja nog veel workshops na haar opleiding.

Haar specialisatie is het knippen van Doodles, poedels en ontwollen. 

Lees meer
Linsey - Trimmer

Linsey werkt sinds oktober 2021 bij Arthishoeve. Zij volgde een opleiding tot hondentrimmer in Nederland en leerde via de rest van ons team de échte kneepjes van het vak. Je kan haar ook in onze winkel vinden als Céline of Mia afwezig zijn. Linsey beheert ook mee

Linsey is heel zachtaardig en benadert elke hond met veel geduld. Haar specialisatie zijn ontwolhonden en bangere hondjes. 

De lieverd van Linsey is haar Amerikaanse Stafford Wacko

Lees meer
Chyna - Trimmer

Chyna werkt sinds juni 2021 vast bij Arthishoeve, maar heeft voordien reeds 2 jaar als stagiaire bij Arthishoeve gewerkt. Zij rondde haar opleiding tot hondentrimmer bij Syntra Antwerpen af in juni 2021.

Chyna heeft zelf nog geen hond thuis, maar heeft daarom extra veel liefde te geven aan de hondjes die naar ons trimsalon komen.

Haar specialisatie is het knippen en vooral dan Maltezers en Shih Tzu's. 

Lees meer

 

OPENINGSTIJDEN

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input