Onze trimmers

Ons trimsalon: familiaal en betrokken

Hallo,

Ik ben Céline. Samen met Jelle ben ik sinds 2015 de drijvende kracht achter de Arthishoeve.

Twee jaar lang volgde ik de opleiding ‘hondentrimmer’ bij Syntra in Antwerpen. Mijn diploma haalde ik in 2014. Deze opleiding was geweldig. Mijn lesgevers waren niemand minder dan Rony De Munter en Dieny, zijn echtgenote. Beide mensen zijn toppers in de trim- en showwereld. Rony geeft trimles op Syntra, maar is daarnaast een veelgevraagd jurylid op (inter)nationale trimwedstrijden en shows. Het is trouwens Dieny die mij echt de finesses van het plukken heeft bijgebracht, één van mijn specialiteiten vandaag.

Na mijn diploma ging ik, om het vak echt goed onder de knie te krijgen, enkele maanden stage doen bij een ervaren trimster. En om nog beter te worden, volgde ik ook nog verschillende opleidingen en workshops in binnen- en buitenland, zoals bij het Belgisch Groomteam, bij Peter Van Zeir, Aicha Vermeulen, Nathalie Thunissen, Karen Wolder en Jet Bijen-Veldhoen.

In 2015 richtte ik samen met Jelle de Arthishoeve op. Honden trimmen is sindsdien niet enkel mijn passie meer, maar ook mijn voltijds beroep! Ik volg regelmatig bijkomende opleidingen om alle nieuwigheden op te pikken en bij te blijven met de nieuwste materialen en technieken. Ook leid ik stagiaires op.

Alle rassen zijn welkom bij de Arthishoeve, ongeacht formaat, afkomst of leeftijd! Mijn specialisatie is knippen en plukken. Ik heb een bijzondere interesse in de Australian Labradoodle, Goldendoodle, Shih Tzu, Lhasa Apso, Amerikaanse Cocker, Engelse Cocker en de ruwharige honden.

Mijn dikste vrienden thuis zijn, naast Jelle en onze kinderen natuurlijk, onze drie zwarte Duitse herders Lexie, Lina en Ouzy.

Het team van de Arthishoeve

Je huisdier verzorgen doe ik niet alleen maar samen met mijn fantastisch team! Livia, Tanja en Jolien trimmen en mijn moeder Mia is de onmisbare schakel in onze winkel. We delen allemaal dezelfde visie, namelijk samen een gemoedelijke plek te zijn voor kwaliteitsverzorging van jouw favoriete huisdier waar service en betrokkenheid de kernwoorden zijn.