Puppybegeleiding

Puppybegeleiding

Hebt u een jonge hond die nog geen gedragsproblemen heeft maar u wenst deze te voorkomen? Hebt u met vorige honden problemen gehad en wil u het met de nieuwe hond goed aanpakken? Dan bent u bij Arthishoeve aan het juiste adres!

Arthishoeve is zelf een ervaren hobbyfokker en heeft jarenlange ervaring in het fokken, socialiseren en opvoeden van jonge honden. Naast de gedragstherapie bestaat de mogelijkheid om in te stappen in puppybegeleiding.

Tijdens deze begeleiding worden alle belangrijke onderwerpen besproken zoals zindelijkheid, socialisatie, straffen of belonen, puppybijten alsook de voeding van de jonge hond.

Na deze lessen hebt u al een prima start genoten om op een goede basis verder te gaan. Wij raden u echter aan om actief verder te blijven trainen onder professionele begeleiding. Na deze start kan u privé verder trainen, in groep of combinatie van beide zoals u het beste past. 

Waarom puppybegeleiding en geen klassieke groepsles of hondenschool?

Elke hond is uniek, zo ook zijn leerproces. Om de ideale start te genieten is het belangrijk om meteen bij de start het juiste te doen. Vandaar dat wij ervoor kiezen om privé, 1 op 1 dus, te starten met u en uw hond.

Voordelen van onze puppybegeleiding:

  • U en uw hond dienen niet tot 12 weken te wachten (einde vaccinaties) om reeds van start te gaan
  • U en uw hond ervaren een ideale start met professioneel advies.
  • U en uw hond kunnen gericht en op eigen tempo samen trainen.

Na deze optimale start heb ik u en uw hond voldoende voorbereid om vervolgens in te stromen in de groepslessen dewelke wij organiseren.

 

Pakket Puppybegeleiding

 U kan kiezen uit 1 van onderstaande formules. 

Formule 1: Consult via Zoom/Teams/telefoon/...  (1u). => 100 EUR

Formule 2 : Consult aan huis (duur +-1.5u en dit binnen straal van 10 km rond Brasschaat) => 195 EUR + 25 EUR voorrijkosten

Formule 3 : Consult aan huis (duur +-1.5u binnen straat van 10km rond Brasschaat) + 3 privélessen op afgesproken locatie (1u) => 500 EUR

Let op: u dient een voorschot te betalen bij het boeken van een afspraak. 

 

Groepslessen na pakket: 30 EUR per les 

 

 

OPENINGSTIJDEN

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input