Puppybegeleiding

Puppybegeleiding

Hebt u een jonge hond die nog geen gedragsproblemen heeft maar u wenst deze te voorkomen? Hebt u met vorige honden problemen gehad en wil u het met de nieuwe hond goed aanpakken? Dan bent u bij Arthishoeve aan het juiste adres!

Arthishoeve is zelf een ervaren hobbyfokker en heeft jarenlange ervaring in het fokken, socialiseren en opvoeden van jonge honden. Naast de gedragstherapie bestaat de mogelijkheid om in te stappen in puppybegeleiding.

De puppybegeleiding start met een consult in het gedragscentrum van Arthishoeve. Na deze eerste afspraak kan u kiezen tussen één van onze formules.

Tijdens deze begeleiding worden alle belangrijke onderwerpen besproken zoals zindelijkheid, socialisatie, straffen of belonen, puppybijten alsook de voeding van de jonge hond.

Na deze lessen hebt u al een prima start genoten om op een goede basis verder te gaan. Wij raden u echter aan om actief verder te blijven trainen onder professionele begeleiding. Na deze start kan u privé verder trainen, in groep of combinatie van beide zoals u het beste past. 

Waarom puppybegeleiding en geen klassieke groepsles of hondenschool?

Elke hond is uniek, zo ook zijn leerproces. Om de ideale start te genieten is het belangrijk om meteen bij de start het juiste te doen. Vandaar dat wij ervoor kiezen om privé, 1 op 1 dus, te starten met u en uw hond.

Voordelen van onze puppybegeleiding:

  • U en uw hond dienen niet tot 12 weken te wachten (einde vaccinaties) om reeds van start te gaan
  • U en uw hond ervaren een ideale start met professioneel advies.
  • U en uw hond kunnen gericht en op eigen tempo samen trainen.

Na deze optimale start heb ik u en uw hond voldoende voorbereid om vervolgens in te stromen in de groepslessen dewelke wij organiseren.

 

Pakket Puppybegeleiding

 

Onderstaande formules aan voordeeltarief raden wij aan, maar zijn echter niet verplicht te nemen. U kan ook een éénmalig consult boeken aan de prijs van 180 EUR (1.5u). 

Formule 1 : Eerste consult @ Arthishoeve  (1.5u) + opvolgconsult na 1 week (1 op 1 training op een afgesproken locatie)  => 245 EUR.

Formule 2 : Eerste consult @ Arthishoeve  (1.5u)  + 4 weken interactive video learning  => 400 EUR

Formule 3 : Eerste consult @ Arthishoeve  (1.5u)  + 4 weken 1 op 1 training op een afgesproken locatie  => 500 EUR

Indien gewenst kunnen wij ook bij u aan huis komen. Gelieve in dat geval rekening te houden met verplaatsingskosten alsook voorrijkosten. 

Groepslessen na pakket: 30 EUR per les (in te schrijven per maand)

 

OPENINGSTIJDEN