Selectieprocedure

Onze selectieprocedure

Wij hanteren een zorgvuldige selectieprocedure voor het vinden van geschikte baasjes voor onze pups. Dit begint met een online vragenformulier, waarin kandidaten informatie geven over hun woonsituatie, levensstijl en eerdere ervaringen met honden. Op basis hiervan maken wij een eerste selectie van kandidaten.

Daarna nodigen we de geselecteerde kandidaten uit voor een zoomgesprek. Tijdens dit gesprek toetsen we af of de kandidaten geschikt zijn om in aanmerking te komen voor een pupje. We leggen ook onze werking uit en beantwoorden eventuele vragen. Pas na dit gesprek beslissen wij of de kandidaten op onze wachtlijst komen en worden ze ‘toekomstige baasjes’.

Als de pups geboren zijn, houden we de toekomstige baasjes op de hoogte en geven we hen informatie over wat de pups nodig hebben.

Als de honden 4 weken oud zijn, organiseren we een groepsmoment waarbij de toekomstige baasjes de pupjes voor het eerst kunnen zien. We geven hen dan ook een workshop over de noden en behoeften van de pups.

Als de pupjes 7 weken oud zijn, maken we de beslissing welke pup naar welk hondenbaasje gaat en nodigen we de baasjes uit voor een 1-op-1 moment met hun toekomstige pup.

Op 8 weken oud komen de baasjes hun pups ophalen en geven we hen materiaal en een voedingspakket mee.

We hechten veel waarde aan een goede match tussen onze pups en hun baasjes en zorgen er daarom voor dat deze selectieprocedure stap voor stap verloopt en we de tijd nemen om alle kandidaten goed te leren kennen.

 

OPENINGSTIJDEN

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input