Ons trimsalon

Want een gelukkige hond heeft een gelukkig baasje

Bij de Arthishoeve is jouw hond koning! Elk ras vereist een specifieke vachtverzorging en een eigen aanpak. Die aanpak bespreken we eerst met jou.

We beschikken niet alleen over de kennis om jouw hond de juiste trimbeurt te geven, maar hebben ook over het juiste materiaal.

Je kan bij ons terecht voor
  • Een trimbehandeling
  • Gratis Puppygewenning tot de leeftijd van 6 maanden
  • Een gratis kennismakingsgesprek
  • Gratis Borsteladvies
  • Gratis voedingsadvies om de vacht van je hond te optimaliseren
Dogs only

Om je hond alle aandacht te kunnen geven, vragen we om hem aan ons toe te vertrouwen tijdens de trimbeurt. Als je huisdier klaar is, geven we op tijd een seintje zodat je hem kan komen afhalen.

Steeds op afspraak

Om je hond (en jezelf) niet te moeten laten wachten, om voldoende tijd voor elke hond te kunnen maken en om een zo rustig mogelijke omgeving te creëren voor de honden en de trimmers werken wij altijd op afspraak.

Afspraak annuleren of verplaatsen?

Geen probleem! Maar laat het ons zo snel mogelijk weten, ten laatste 24 uur op voorhand. Zo kunnen wij de honden op de wachtlijst toch verder helpen.

Praktisch

Betaling

  • Bancontact
  • Cash

Hoe kan je ons bereiken

  • Kom je met de wagen? Wij hebben een ruime parkeerplaats
  • Kom je met de bus? Bussen 730, 780 en 781 stoppen op enkele meters van de Arthishoeve (halte Kapellen Hoogboom Kerk)
Tip!

Ongeacht het ras of de leeftijd van je hond raden we sterk aan om minstens twee keer per jaar naar een trimsalon te gaan. Dat heeft voor je dier vooral gezondheidsvoordelen: we verzorgen niet alleen zijn vacht, we wassen je hond ook grondig, we knippen zijn nagels en verzorgen oren en ogen.

 

OPENINGSTIJDEN

 

Trimsalon gesloten, webshop blijft open

Beste klanten,

Helaas werd het trimsalon opnieuw verplicht tot sluiting op maandag 2 november. Desondanks de berichten in de media en de acties van Gaia weigert de federale overheid dit aan te passen en riskeren zowel wij als u een fikse boete indien we toch open zouden doen. Wij nemen geen nieuwe afspraken aan zolang wij geen zicht hebben op een datum van heropening.

Onze webshop en fysieke winkel blijven echter wel geopend voor het afhalen van voeding.

Bedankt voor uw begrip en hopelijk tot snel!

Groetjes,
Céline en team Arthishoeve