Winkel

DESKUNDIG ADVIES

Door onze jarenlange ervaring hebben we een stevige expertise uitgebouwd qua voeding en verzorging van uw viervoeter. Hierdoor kunnen we u altijd bijstaan met advies op maat. Wanneer u bij ons koopt, bent u zeker dat u uw huisdier het beste voorschotelt. Wij begeleiden u indien gewenst graag bij de zoektocht naar de perfecte voeding, verzorging of accessoires.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE PRODUCTEN

Wij beschikken over een ruim aanbod aan glutenvrij droogvoer, versvoer, natvoer en natuurlijke snacks. Daarnaast hebben wij leuke harnassen, lederen hals- en leibanden en kwalitatief speelgoed in ons gamma. Voor honden, en ook voor katten!

Al onze producten worden door ons geselecteerd en getest door onze eigen honden. Het zijn producten waar we ervaring mee hebben en waar we volledig achter staan!

Neem gerust een kijkje in de webshop en overtuig uzelf!

De voordelen
 • Topkwaliteit
 • Advies op maat
 • Getest en goedgekeurd
 • Ruim en veelzijdig assortiment
 • Uitgebalanceerde natuurvoeding
 • Snelle en correcte levering aan huis
NATUURVOEDING, MÉT ADVIES

Door onze jarenlange ervaring als trimmer en fokker hebben we een goed inzicht in de impact van goede voeding op de gezondheid van jouw hond of kat. Céline kan je door haar opleiding voedingsadviseur bovendien helpen met het analyseren van de ingrediënten en het adviseren van de best aangepaste voeding volgens de specifieke situatie van je dier.

IN ONZE WINKEL KAN JE TERECHT VOOR
 • Kant en klaar vers vlees (KVV)
 • Gestoomde voeding
 • Glutenvrije brokken
 • Natuurlijke snacks (100% puur vlees of vis)
 • Vegetarisch/veganistische voeding voor honden
 • Voedinsgssuplementen
Kwalitatieve en originele accessoires

Op zoek naar een leuke lederen halsband van het merk Maul, een leiband, tuigje van het merk Dog Copenhagen of misschien wel een speelgoedje voor je hond of voor je kat? Kom eens snuisteren in onze winkel.

Professioneel trimmateriaal en verzorgingsproducten

Misschien wil je tussen de trimbeurten door je hond zelf verzorgen met de materialen die wij bij de Arthishoeve gebruiken zoals borstels, kammen, scharen of nagelknippers? Op zoek naar passende producten zoals shampoos, conditioners, ontwarrers, oog- en oorreinigingsproducten? Aarzel niet om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Wij helpen je graag verder!

Volgende merken kan je terugvinden in ons assortiment:

 

OPENINGSTIJDEN

 

Trimsalon gesloten, webshop blijft open

Beste klanten,

Helaas werd het trimsalon opnieuw verplicht tot sluiting op maandag 2 november. Desondanks de berichten in de media en de acties van Gaia weigert de federale overheid dit aan te passen en riskeren zowel wij als u een fikse boete indien we toch open zouden doen. Wij nemen geen nieuwe afspraken aan zolang wij geen zicht hebben op een datum van heropening.

Onze webshop en fysieke winkel blijven echter wel geopend voor het afhalen van voeding.

Bedankt voor uw begrip en hopelijk tot snel!

Groetjes,
Céline en team Arthishoeve