Nestherhaling Zara x Zelenski. Omdat wij zo tevreden waren van de pups van Zara en Zelenski hebben wij besloten om een nestherhaling te doen.Stuk voor stuk gezonde, athletische honden met een leuk karakter. Prachtig, compact gebouwd en athletisch. 

Beide ouders zijn volledig getest: HD 0 ED 0 ECVO 0 en getest op genetische afwijkingen

Zara is een hele speelse hond die enorm gehecht is aan haar roedel en gezin. Ze is heel zacht en is overal graag bij. Met onze kinderen heeft ze een echte klik. Daarnaast is ze heel alert en vooral heel slim. Zara zwemt heel graag en is een stoere hond. Zo ging ze als puppy tijdens haar eerste zwembeurt volledig kopje onder, 3 seconden later zwom ze al vrolijk verder. Zara apporteert heel graag. Ze is vrij compact en niet heel groot ( 28 kg). Toch is ze heel mooi van lichaamsbouw. Ze heeft een heel mooie snoet en een heel intrigerende blik waar je urenlang naar kan kijken.

Zelenski is een  hele lieve, zachte en trouwe reu. Altijd aanhankelijk en erg slim. Hij is zeker en heel evenwichtig. Nu nog jong en energiek. Ook is hij natuurlijk nog volop in ontwikkeling. Het is echt een hele mooie verschijning. Wil  altijd dicht bij je zijn. 

 

OPENINGSTIJDEN

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input