Uit de combinatie Finna x Maestro verwachten we uitsluitend chocolade pups. 

Beide ouders zijn volledig getest op genetische ziekten en Hd en Ed. 

Finna is een mooie chocolade teef. Ze is heel vrolijk en speels met de andere honden alsook met de baasjes. Ze speelt altijd heel zacht en eerlijk. Ze kan ook mooi meewandelen en rustig een terrasje gaan doen. In huis geniet ze van de rustige tv avondjes en de aandacht die ze tussendoor krijgt. Finna is mooi van lichaamsbouw. Zo is ze zeker geen te zware Labrador zoals je er vele ziet. Ze heeft een goede gezondheid en is een echte waarde binnenin onze roedel. 

Maestro is altijd vol met energie, lekker spelen, uitdagen. Hij ziet er echt super uit. Hij is echt een prachtige verschijning. Lekker spontaan, zacht, aanhankelijk. Echt een Labrador gentleman. Donker bruin, heel gezond en super mooooi!! Kijk maar eens naar zijn stamboom, veel, echt heel veel bekende namen die hier direct opvallen. Zijn bloedlijnen zitten vol met kampioenen. 

Voor al onze pups zoeken wij een gouden mandje binnenshuis waarbij ze een volwaardig lid van het gezin kunnen worden. Ervaring met honden is niet noodzakelijk daar wij hierin begeleiding kunnen voorzien. Motivatie en voldoende tijd echter wel. Het is voor ons belangrijk om te weten dat onze honden goed terecht komen.

Wij vragen daarom om via ons formulier "ik wil baasje worden" in te vullen wat u van uw puppy verwacht en wat u hem of haar kan bieden.

Onze puppyprijs: €1942,15 +21% BTW = 2350 EUR. Let op: dit zijn de prijzen voor 2024. Wij hebben nu nog geen zicht op de prijzen van 2025 en volgende jaren. De prijs wordt jaarlijks herbekeken in functie van onze kosten en is ook steeds onderhevig aan onvoorziene kosten (keizersnede,…)

Een BTW factuur en garantiecontract worden uiteraard voorzien.

Wij zijn erkend door het FOD Dierenwelzijn onder het nummer HK10105230 alsook bij de Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus onder de kennelnaam "Van de Arthishoeve"

 

 

OPENINGSTIJDEN

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input